Atrapp
Attila

Származás: Kocsis Pál állította elő a Rosa menna di vacca és a Mathiasz Jánosné muskotály keresztezésével.

Tőke: Kissé fagyérzékeny, a szárazságot elviseli, talaj iránt nem igényes, tőkepusztulásra haj1amos.

Fürt: Vállas, nagy, laza; a bogyó megnyúlt, fehér, nagy, mintázatlan, feltűnően hamvas; húsa ropogós, lédús, húsos; ize muskotályos; héja középvastag, olvadó.

Bor: Csemegeszőlő.

Elterjedés: Kizárólag hazánkban, igen kis területen termesztik.

Aurum
Ausbruch
Autolizátum
Autolízís
Avas bor
Averna
Avinálás
Azbeszt

Ki-kicsoda

Bakonyi Antal
Bakonyi Antal A borvidék számos nagy borászatánál dolgozott már. Jelenleg a Csányi Pincészet főborásza, termelési igazgatója.