Ünnepi borvacsora: 15 éves a BOCK Óbor Étterem!
Idén 15 éves a Bock Óbor Étterem, amit természetesen egy exkluzív gourmet vacsorával is megünneplünk. Időben regisztráló vendégeink a kiváló ételek mellé az elmúlt 15 év legjobb borait kortyolhatják, köztük egy-egy „atomvillanással”.

A szüreti időszak vége felé, október 18-ánrendezzük meg az Óbor Étterem két emblematikus séfje, Nemesné Barbara és Hadnagy Attila által speciálisan erre az ünnepi alkalomra elkészített, exkluzív gourmet vacsorát. Az ünnep és a vacsora attól is rendhagyó, hogy az étkek mellé megbontjuk az Óbor Étterem 2003-as nyitása óta készült legkiválóbb Bock borokat. Az este során lehetőség nyílik többek között a Magnifico első, 2003-as évjáratát is megkóstolni, amely azóta is a Bock Pince egyik legértékesebb tétele. Ezt veterán sommelier-k is megilletődötten csak „atomvillanásként” emlegetik.
Az este során felszolgált borok:
Bock Fanni 2017
Bock Olaszrizling 2017
Bock PortaGéza Rosé 2018
Bock Villányi Franc Fekete-hegy Selection 2015
Bock Syrah 2012
Bock Cuvée 2009
Bock Capella 2006
Bock Magnifico 2003
A gourmet borvacsora menüje:
Vendégváró:
Szürkeharcsa-hamburger vargányás hollandimártással
Bock Fanni 2017
Hideg előétel:
Pácolt hideg libamáj grapefruitos zellersalátával édes hárs „kaviárral”
Bock Olaszrizling 2017
Meleg előétel:
Lazaccal töltött ravioli sáfrányos rozémártással
Bock PortaGéza Rosé 2018
- Főétel:
Narancsos vadkacsacomb mandulás túró-pacsnival
Bock Villányi Franc Fekete-hegy Selection 2015
Pocakpihentető:
Bock sorbet a gazda pezsgőjével felöntve
- Főétel:
Argentin bélszín „Wellington” Syrah mártással, vajas karottával, hercegnő burgonyával
Bock Syrah 2012
Desszert:
Józsi bácsi whiskys szivarja
Bock Cuvée 2009
Sajt:
Kézműves sajtfalatkák, almával és dióval
Bock Capella 2006
Bock Magnifico 2003
Javasolt érkezés: 18:00
Vacsora kezdete: 19:00
Részvételi díj: 35.000.-Ft/fő
(Az ár a borvacsorát és a borkóstolót foglalja magában)
Részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat megoszthassuk.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Információ, jegyvásárlás:
Bock Hotel Ermitage****és Óbor Étterem,
7773 Villány, Batthyány u. 15.
Tel.: +36 72 492 919
rendezveny@bock.hu
További Hírek

2020-02-20
Minden borbarát tudja, hogy ha február, akkor Furmint. A furmint szempontjából koncentrált időszakban országszerte, sőt immár határainkon túl is éttermek, borkereskedők, események hívják fel a figyelmet a szőlőfajta értékeire.

2020-02-20
Bizarr vészhelyzet alakult ki Lustenau városában.

2020-02-19
Ismét megnyitja kapuit április első hétvégéjén a VinCE Budapest Wine Show a Várkert Bazárban. Az ország egyik legjobban várt beltéri boros eseményén több száz bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség.

2020-02-18
Nemzetközi irodalmi díjátadó ceremóniát színezett a vörös házasítás: a REDy.

2020-02-17
Az Argiolas szardíniai birtokon 5000 tonna szőlőt szüretelnek évente. Mariano és Barbara büszkék arra, hogy csak őshonos fajtáik vannak, így hozzájárulnak a körkörös gazdasághoz.

2020-02-12
Rekordszintre emelkedett a francia borok és szeszesitalok exportja tavaly, de az idei kilátások egyelőre kedvezőtlenek - írja az MTI a francia bor- és szeszesital-exportőrök szövetségének (FEVS) közlése nyomán.

2020-01-30
A Debrecen város bora címet most először egy teljes borkínálatban, hét kategóriában ítélték oda, a díjazottak egy évig lesznek a város borai.

2020-01-30
A globális felmelegedés miatt átrendeződik a világ bortérképe a következő évtizedekben – tájékoztat az EuroNews egy amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) megjelent tanulmányra hivatkozva.

2020-01-29
Több mint 800 magyar és külföldi borral, Furmint teremmel, valamint mesterkurzusokkal és előadásokkal várja az érdeklődőket a Winelovers Grand borkóstoló szombaton a Corinthia Hotel Budapest termeiben.

2020-01-25
3600 hektoliter bort veszített el egy Kalifornia állambeli borgazdaság, miután az egyik bortartály ajtaja kinyílt szedán. A CNN híre szerint a bor egy patakba folyt Sonoma megyében.
Akciók
Programok





