Új szolgáltatások a KLM Economy osztályán
A KLM Holland Királyi Légitársaság megújult szolgáltatáscsomaggal várja utasait az interkontinentális Economy osztályain. Az utasok a repülés kezdetekor egy palack vizet, frissítőkendőt és fülhallgatót kapnak, így máris készen állnak a felszállásra. Emellett az Amszterdamból induló járatokon kibővült ételkínálattal várja az utasokat a KLM.
Az Amszterdamból induló, nappali interkontinentális járatokon az új ételkínálatban elérhetőek lesznek különböző meleg ételek, saláták és desszertek is. A hosszabb utakon a nassolni valók választéka fagylalttal, édességekkel és sós snackekkel bővül.
A szolgáltatás bevezetésének időbeosztása az interkontinentális járatokon
Az új szolgáltatásokat 2018. július 1-jétől a KLM a következő úticélokra induló járatain vezeti be: Bonaire (Arubán keresztül), Entebbe (Kigalin keresztül), Fortaleza, Oszaka, Hongkong, Vancouver, Szöul, Rio de Janeiro és Houston. A téli menetrend kezdetétől, október 28-tól pedig minden interkontinentális járaton elérhetők lesznek a szolgáltatások. A nappali és éjszakai járatokon túl további három távolsági kategóriát különböztetünk meg:
- Rövidtávú interkontinentális járatok;
- Középtávú interkontinentális járatok;
- Hosszútávú interkontinentális járatok.
Az új szolgáltatás zónákhoz lesz igazítva annak érdekében, hogy minél jobban illeszkedjen az utasok bioritmusához. A kínálatban az ételek mellett – ahogy eddig is – különböző alkoholos és alkoholmentes italok szerepelnek majd minden járaton.
Fenntartható ellátás
A KLM arra törekszik, hogy járatain az ellátás minél fenntarthatóbb módon történjen. Így minden járatán az UTZ által hitelesített, vagy Fairtrade csokoládét fogyaszthatnak az utasok, illetve minden Amszterdamból induló járaton a KLM kizárólag hitelesített, állatbarát módon elkészített csirkét és tojást szolgál fel, amely erőfeszítésért a légitársaság Good Egg és Good Chicken Díjban részesült.
A fenntarthatóságot tartotta szem előtt a légitársaság az új interkontinentális Economy osztály koncepciójának kialakításakor is. Az új tálcák és evőeszközök könnyebbek, mint korábban, ami segít csökkenteni szén-dioxid kibocsátást. Emellett a továbbiakban nem használ papír alátétet a tálcákhoz a KLM, így több millióval kevesebb papírlapot spórol éves szinten.
További Hírek
2020-02-20
Minden borbarát tudja, hogy ha február, akkor Furmint. A furmint szempontjából koncentrált időszakban országszerte, sőt immár határainkon túl is éttermek, borkereskedők, események hívják fel a figyelmet a szőlőfajta értékeire.
2020-02-20
Bizarr vészhelyzet alakult ki Lustenau városában.
2020-02-19
Ismét megnyitja kapuit április első hétvégéjén a VinCE Budapest Wine Show a Várkert Bazárban. Az ország egyik legjobban várt beltéri boros eseményén több száz bor, pezsgő és párlat kóstolására lesz lehetőség.
2020-02-18
Nemzetközi irodalmi díjátadó ceremóniát színezett a vörös házasítás: a REDy.
2020-02-17
Az Argiolas szardíniai birtokon 5000 tonna szőlőt szüretelnek évente. Mariano és Barbara büszkék arra, hogy csak őshonos fajtáik vannak, így hozzájárulnak a körkörös gazdasághoz.
2020-02-12
Rekordszintre emelkedett a francia borok és szeszesitalok exportja tavaly, de az idei kilátások egyelőre kedvezőtlenek - írja az MTI a francia bor- és szeszesital-exportőrök szövetségének (FEVS) közlése nyomán.
2020-01-30
A Debrecen város bora címet most először egy teljes borkínálatban, hét kategóriában ítélték oda, a díjazottak egy évig lesznek a város borai.
2020-01-30
A globális felmelegedés miatt átrendeződik a világ bortérképe a következő évtizedekben – tájékoztat az EuroNews egy amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) megjelent tanulmányra hivatkozva.
2020-01-29
Több mint 800 magyar és külföldi borral, Furmint teremmel, valamint mesterkurzusokkal és előadásokkal várja az érdeklődőket a Winelovers Grand borkóstoló szombaton a Corinthia Hotel Budapest termeiben.
2020-01-25
3600 hektoliter bort veszített el egy Kalifornia állambeli borgazdaság, miután az egyik bortartály ajtaja kinyílt szedán. A CNN híre szerint a bor egy patakba folyt Sonoma megyében.